Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit. Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Permanente eyeliner kan daarvoor zorgen. Zo hoef je deze ingewikkelde vorm van make-up niet elke dag aan te brengen of te verwijderen. Dit scheelt een hoop tijd.

Er zijn bij Queens Beauty drie verschillende soorten permanente make-up eyeliner waar je voor kunt kiezen. Deze hebben stuk voor stuk een ander effect, maar zien er allemaal verzorgd uit. Permanente eyeliner kan zowel op het bovenste als onderste ooglid worden aangebracht. De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

VOORDELEN VAN PERMANENTE EYELINER

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag. Wil je je nooit meer druk maken om je eyeliner? Kies dan voor permanente make-up eyeliner van Queens beauty Salon in Den Bosch. Je kunt direct een afspraak maken.

Ook is er een mogelijkheid dat u op een continu afspraaklijst komt. Dan bel ik u zelf ieder jaar op om een afspraak te maken en betaald u €95,- Voordeel: U hoeft zelf niet aan de tijd te denken om een afspraak te maken en u bespaard ook nog een €10,-