Cosmetisch Arts

Regelmatig brengt Drs. Avi Roopram een bezoek aan Queens Beauty Salon. Diverse botox, fillers, ooglidcorrecties of andere kleine cosmetische ingrepen behoren tot de mogelijkheden. Deze  ingrepen worden vakkundig uitgevoerd door Drs. Avi Roopram.

 

Drs. Avi Roopram heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Leiden. Na zijn afstuderen in 2007, is hij gaan werken in de Rotterdamse regio, met name op de afdeling Chirurgie. Hij heeft gewerkt in het Erasmus MC, het IJsselland Ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis, waar hij ook participeerde in wetenschappelijk onderzoek. Hij is een zeer gerespecteerde cosmetisch arts en is daarom werkzaam in meerdere klinieken

 

Bij het gebruik van Botox en fillers probeert drs. Avi Roopram een zo natuurlijk mogelijk en dus subtiel resultaat te bereiken om het gezicht er weer zachter en meer uitgerust uit te laten zien.

 

“Ik vind het prettig als mensen de behandelkamer uitlopen met een uiterlijk dat weer past bij hoe ze zich voelen, of als ze zich er juist beter door voelen.”

 Aldus Avi Roopram

 

 

Het eerst volgende bezoek staat gepland op: