Elke vrouw wil er goed uitzien op elk moment van de dag. Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel; ze voegen significante waarde en vorm aan de individuele schoonheid van een persoon. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanent make up wenkbrauwen voegt een definitie en blijvende schoonheid aan het uiterlijk toe. Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft, zult u versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Als uw wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei heeft wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne en gelijkmatige wenkbrauwlijn.

Als u een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten, kan permanente make-up wenkbrauwen een ideale oplossing zijn. Permanente cosmetica kan ook helpen bij het bedekken van littekens.

DE BEHANDELMETHODE 

Samen met u doorlopen we de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij u past. Haarkleur en stijl kunnen veranderen maar de vorm van het gezicht, haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken zijn ingesteld voor het leven. Beauty queens zal uw gelaatstrek nader onderzoeken; waaronder de afstand tussen de ogen, de grootte van het voorhoofd en de algemene vorm en de hoogte en breedte van elk gezicht. Al deze factoren worden zorgvuldig beoordeeld en overwogen bij het bepalen van de juiste vorm en plaatsing van de permanente wenkbrauwen. Daarna wordt de vorm eerst getekend zodat u een duidelijk beeld krijgt. Vervolgens gaan wij aan de slag met betrouwbaar en professioneel apparatuur. De hairstrokes worden aangebracht met een naaldje en speciale inkt. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren.

TECHIEKEN DIE WIJ GEBRUIKEN

HAIRSTROKE TECHNIEK

DIAMOND TECHNIEK

OMBRE TECNIEK

POWDERBROW TECHNIEK

POWDERBROW TECHNIEK

POWDERBROW TECHNIEK

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Permanente make-up wenkbrauwen is een zeer kleine ingreep. De gebruikte apparatuur van Queens Beaauty voldoet aan de gezondheids-en veiligheidseisen. Wij werken met de nieuwste apparaten. Sterilisatie en hygiëne zijn van groot belang voor, tijdens en na onze behandeling. Wij werken dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschrifte beschikken wij over alle benodigde vergunningen van de GGD Den Bosch.

VERZORGING NA DE BEHANDELING VOOR UW WENKBRAUWEN

Verzorging na afloop is belangrijk. U krijgt vaseline mee. Gedurende vier dagen dient u één keer per dag de wenkbrauwen heel licht met vaseline in te smeren; dit kunt u het beste met een wattenstaaf doen. Daarnaast is het belangrijk om de wenkbrauwen vijf dagen droog te houden. Vermijd de zon, sauna en zonnebank voor het beste resultaat.

Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na zes weken. Ze worden naar wens bijgewerkt.

DE PERIODE DAT UW WENKBRAUWEN MOOI BLIJVEN

De wenkbrauwen blijven gemiddeld een jaar mooi. Dit is afhankelijk van uw huidtype en levensstijl, UV-straling en huidverzorging (zoals peelings) laten de kleur vervagen. Het is verstandig om tijdens het zonnen een factor van 30 of hoger te gebruiken. Daarnaast is het aan te raden na acht tot veertien maanden terug te komen voor een opfrisbehandeling. De pigmentatie zal namelijk na 1 tot 4 jaar vervagen.

PMU VOOR UW WENKBRAUWEN OPFRISSEN

Touch-up is de term die wordt gebruikt bij een opfrisbehandeling. Hier worden de techniek opnieuw geplaatst. Voor een touch-up geldt dat de oude vorm wordt gevolgd. Wacht niet te lang, want dan moet de hele behandeling opnieuw worden gedaan. Houd er rekening mee dat de wenkbrauwen ieder jaar een opfrisbehandeling nodig hebben.

Ook is er een mogelijkheid dat u op een continu afspraaklijst komt. Dan bel ik u zelf ieder jaar op om een afspraak te maken en betaald u €95,- Voordeel: U hoeft zelf niet aan de tijd te denken om een afspraak te maken en u bespaard ook nog een €10,-

 

Voor verdere informatie over permanente make-up wenkbrauwen of voor het opzetten van een consult bel ons op 06 - 1972 4396, je kunt ons ook uiteraard mailen.

 

Als je nog erg twijfelt of permanente make-up iets voor je is? Wil je ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? Je kunt een intake-afspraak maken van 15 minuten, deze afspraak is gratis.