Bent u geïnteresseerd in een zo permanent mogelijke manier van ontharen? Heeft u genoeg van scheren, epileren, waxen en harsen? Misschien heeft u wel eens iets gehoord over vrijwel definitieve ontharen door een laserbehandeling. Wellicht heeft u toen te horen gekregen dat dit niet altijd pijnloos gaat en dat er soms zelfs kans is op littekenvorming. Toegegeven, bij bepaalde methodieken en vormen van laser ontharen bestaat die kans zeker. Maar bij een laserbehandeling bij Queens Beauty is de kans hierop nihil. Zeker als u een behandeling ondergaat in de werkstand SHR, Super Hair Removal.

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?

Met hoogfrequente laserpulsen wordt aan uw haar, het pigment rondom het haarzakje en de haarwortel zoveel energie toegevoegd, dat ze na verloop van tijd afsterven. Uw haar zal met de haarwortel erbij na een week of twee uitvallen. In de werkstand SHR wordt de energie die hiervoor nodig is geleidelijk opgebouwd. Geheel pijnloos is deze behandeling niet; u zult misschien lichte speldenprikjes voelen, maar meer ook niet. Bij een laserbehandeling komt warmte vrij die oncomfortabel kan zijn. Onze laser beschikt echter over een handstuk dat tot -4 graden Celsius gekoeld wordt en de overtollige warmte af laat vloeien.

 

Met SHR ontharen is de meest comfortabele laserbehandeling die nu voorhanden is. Onze laser is ook de enige in zijn soort die uitgerust kan worden met speciale tips, waarmee bijzonder nauwkeurig gewerkt kan worden en ook beharing op plekken die moeilijk te bereiken zijn, behandeld kan worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan neushaar. SHR ontharing is geschikt voor alle huidtypes en met name geschikt voor dunne beharing. Toch is deze methode niet voor iedereen geschikt. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, mag u geen laserbehandeling ondergaan. Ook zijn er een aantal haarsoorten die te weinig energie opnemen, zodat de haarwortel niet af zal sterven. Dit geldt vooral bij blond, rood en grijs haar. SHR ontharen is een nieuwe en innovatieve behandeling, die inmiddels door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Vergeleken met andere behandelmethodes laat SHR duidelijk zien dat het aantal benodigde behandelingen afneemt en een behandelsessie wat tijd betreft tot de helft is teruggedrongen. Recent onderzoek laat zien dat met SHR het aantal bijwerkingen afneemt en er geen sprake is van een hersteltijd. Na een behandeling kunt u uw normale werkzaamheden gewoon hervatten.