Gelaatsbehandelingen

Neoderma

Neoderma is een samenvoeging van twee Griekse woorden: Neo en Derma. Samen betekenen deze woorden ‘nieuwe huid’. De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten, die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd.

 

De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Neoderma is bekend als DE behandeling die huidproblemen tegen gaat en de huid verbeterd.

 

De kracht van Neoderma is de huid te verbeteren. Door onder andere het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

 

Neoderma heeft 10 exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Wij adviseren hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

 

U kunt terecht bij Queens Beauty Salon voor diverse behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak.

 

DÉCAAR Behandelingen

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid.

Waarom kiezen voor DÉCAAR Behandelingen?

Voor ieder huidtype

Doordat er tijdens de behandeling alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn  DÉCAAR behandelingen zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. 

 

 

 

100% zuiver

Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.

Verbluffend resultaat

DÉCAAR behandelingen zorgen voor verbluffende resultaten, direct na de eerste behandeling. Voor de beste resultaten volg je de behandelingen in kuurverband.

Décaar -specialist

DÉCAAR-Specialisten zijn gecertificeerd, alleen zij mogen werken met onze producten. Dit betekent dat ik meerdere trainingen hebben gevolgd en deze ook meerdere malen per jaar herhalen.

DÉCAAR-treatment ondergaan? Check hier voor de behandelingen.