Gelaatsbehandelingen

Neoderma

Neoderma is een samenvoeging van twee Griekse woorden: Neo en Derma. Samen betekenen deze woorden ‘nieuwe huid’. De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten, die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd.

 

De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Neoderma is bekend als DE behandeling die huidproblemen tegen gaat en de huid verbeterd.

 

De kracht van Neoderma is de huid te verbeteren. Door onder andere het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

 

Neoderma heeft 10 exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Wij adviseren hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

 

U kunt terecht bij Queens Beauty Salon voor diverse behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak.

 

Dr. Grandal

Een zorgvuldig uitgekiende selectie producten die naadloos op elkaar aansluiten. Het programma biedt de mogelijkheden om precies de juiste “probleemoplossers” te vinden voor specifieke individuele huidtypen en dagelijkse huidverzorging.

 

DR. Grandel cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen in samenwerking met dermatologen huidklinisch getest.

 

Dit product is, doordat er tarwekiemolie is toegevoegd, een natuurlijk product dat de huid niet irriteert en zelfs geschikt is voor mensen met eczeem. Het voorkomt een droge, schilferige huid en maakt de huid soepel en zacht. Waardoor dat deze minder gevoelig wordt.

 

Veel mensen hebben een gecombineerde huid. Deze verzorgingscreme is daar uitermate geschikt voor. Omdat deze lijn uit twee delen bestaat, kunnen de probleemzones goed worden aangepakt.

 

 

Een jonge huid heeft vaak last van meer talgproductie. Deze huid werkt nog optimaal en daardoor wordt ook de talgklierwerking extra geprikkeld. Hierdoor dit kun je helaas last hebben van onzuiverheden. Deze verzorgingscreme heeft een goede reiniging, die de talgklierwerking reguleert.

 

De rijpere huid heeft net dat beetje extra aandacht nodig. Meestal is het vochtgehalte minder en de fijne lijntjes worden rimpels. Deze huid heeft een oppepper nodig. Deze verzorgingscreme houdt de huid stevig en in balans. Door de toegevoegde werkstofcomplexen ziet u snel resultaat. Het houdt de huid soepel en reduceert rimpels.

 

Maak vandaag nog een afspraak bij Queens Beauty Salon.